Antwoord op veelgestelde vragen

Hoe werkt deze website?

Het is eigenlijk erg simpel; wij speuren elke dag het web af op zoek naar de beste Egypte deals. Die delen we met onze volgers en zij doen de rest! We geven ons advies en sturen je door naar een bekende reisorganisatie waar jij die goedkope Egypte deal kunt boeken.

Wie zitten er achter deze website?

Wij zijn Jasper en Bart; liefhebbers van Egypte sinds 1999 en 2001 toen we voor het eerst dit prachtige land bezochten. In 2017 besloten we onze kennis online te zetten en onze vrienden en bekende Egypte liefhebbers te voorzien van tips en mooie aanbiedingen.
Hieruit is Egyptedeals.nl gekomen; dé plek waar je alle informatie over Egypte, de beste tips & adviezen en natuurlijk de aller beste deals en aanbiedingen naar alle Egyptische bestemmingen op 1 plek vind!

Ik kan de prijs van jullie deal niet vinden als ik door klik

Elke dag speurt ons team naar mooie deals en aanbiedingen naar Egypte. Net als jij zijn er vele kapers op de kust die allemaal willen profiteren van mooie deals.
Regelmatig zijn er voor de deals die we vinden nog maar een paar stoelen of kamers beschikbaar; het credo OP=OP is dan ook erg van toepassing.

Check ook altijd goed de residata; kloppen de prijzen écht niet dan ben je helaas te laat en is iemand er met de buit vandoor gegaan (of heeft de reisorganisatie de prijzen aangepast)

De prijs klopt écht niet!

De prijzen kloppen altijd! We zoeken de aanbiedingen namelijk zelf op en zorgen ervoor dat we goed checken of de prijzen daadwerkelijk kloppen. Prijswijzigingen bij onze partners komen altijd voor en het is voor ons niet mogelijk dit allemaal met de hand bij te houden!

Bij wie maak ik mijn boeking?

Wij tonen je de deals naar Egypte maar de boeking maar je altijd bij een andere reisorganisatie. Wij weten veel van Egypte maar vinden het veel prettiger als jij gewoon boekt bij bekende en vertrouwde partijen.
Ze zijn dus ook allemaal lid van de ANVR en SGR zodat je kunt boeken zonder zorgen!

Kunnen jullie mij een persoonlijk reisadvies geven?

Nee, dit is niet mogelijk. We zijn geen reisbureau en kunnen je vanwege de vele aanvragen die we elke dag krijgen niet van persoonlijk reisadvies voorzien. Vragen zijn natuurlijk altijd welkom, check onze contactpagina!