Dit is waarom een All Inclusive vakantie een goed idee is!

Goedkope vakanties naar Egypte | Egypte Deals > Blog > Dit is waarom een All Inclusive vakantie een goed idee is!

Je kent ’t wel: prachtige luxe resorts met prachtige zwembaden, bars, spa’s & gym’s en bij het strand natuurlijk gebruik maken van de bedjes, snorkels of een duik les nemen. In de ochtend genieten van een ontbijt en ’s avonds van een diner. Verder de hele dag onbeperkt drankjes, cocktails, biertjes en snacks bestellen… Voor veel mensen is een all inclusive vakantie even optimaal ontzorgen, opladen en genieten. Anderen gruwelen ervan…

Vijf redenen waarom een All Inclusive vakantie een goed idee is!
Wat betekenen hotel sterren

1. Het is meer dan alleen eten en drinken

Hoewel het all inclusive concept vooral bekendstaat omdat alles maaltijden; van ontbijt tot diner en van koffie tot cocktail inbegrepen is weten veel mensen vaak niet dat er nog veel meer dingen bij komen. In de regel zitten er ook faciliteiten als gym’s, spa’s en activiteiten bij inbegrepen. Zo kun je soms gebruik maken van allerlei leuke zaken zoals waterfietsen, snorkels, zeilboten en meer.

2. Je kunt doen waar je zin in hebt

Niets moet en alles mag! De meerprijs voor een all inclusive vakantie is vaak niet zo hoog waardoor je niets misloopt als je er geen gebruik van maakt. Zo kan het prima om eens een dagje buiten je hotel te gaan eten. Aan de andere kant, wil je optimaal profiteren; probeer dan vooral alle faciliteiten uit; je hebt dan absoluut waar voor je geld!
3. De keuze en kwaliteit van het eten is vaak hoog

In de wat luxere en grotere hotels en resorts is het all inclusive concept vaak erg uitgebreid en volledig. Verwacht dan ook zeker een uitgebreid ontbijt buffet met alles wat je hartje begeerd! Ook tijdens het avondeten doe je er goed aan nog een plekje over te houden voor het toetje; sommige hotels gaan ver en bieden een extreem uitgebreid aanbod aan toetjes aan (en je kunt het er weer af sporten in de gym!)

4. Het is vaak goedkoper onder aan de streep

De meerprijs voor een all inclusive vakantie is, zéker in Egypte, vaak niet zo groot en is soms nog geen €100 per persoon. Probeer hier maar eens 7 dagen van uit eten te gaan, te lunchen, de kosten voor handdoeken bij het zwembad, bedjes bij het strand, een middagje snorkelen én al je drankjes te betalen. Dat gaat je niet lukken en dat maakt een all inclusive vakantie voor de prijsbewuste reizigers al snel een slimme manier!

5. Het scheelt enorm veel stress en zorgen

Als het enige waar jij je eigenlijk écht druk over hoeft te maken is wanneer je gaat eten dan heb je een goede en lekkere vakantie. Het all inclusive concept helpt hier zeker mee en ontspant maximaal! Heerlijk en de ideale manier om jezelf weer op te laden!
Wat betekenen hotel sterren

Zitten er dan helemaal geen nadelen aan een all inclusive vakantie?

“Elk voordeel heb z’n nadeel”; die vlieger gaat ook bij het all inclusive concept op. Zo is de kans dat je van je resort af komt een stuk kleiner. Ons advies is dan ook om vooral niet op je resort te blijven omdat je anders je geld er niet uit haalt.

Geniet van het ontbijt buffet; alle faciliteiten overdag en de vrijheid om onbeperkt drankjes te bestellen maar ga absoluut de deur uit; niets is zo leuk om af en toe buiten de deur uit eten te gaan en wat lokale sferen te ervaren! Je maakt er de lokale ondernemers ook erg blij mee; twee vliegen in 1 klap!

Dit zijn de populairste bestemmingen in Egypte!
Profiteer van extra vroegboekkorting!